Fidesz: Bőszénfa (kép)

Szeretettel köszöntelek a Fidesz klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Kis türelmet...

Bejelentkezés

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Bőszénfa

Szarvasfarm - Kaposvári Egyetem
Ezt is Mészáros Lőrinc igyekszik megkaparintani!
Hol élünk? Maffia kizsákmányoló diktatúrában?
Meddig tűr a magyar nép hogy a népvagyont életükben soha nem dolgozó férgek kaparintják meg amivel a dolgozó magyar népet zsákmányolják ki?
Mészáros Lőrinc fenekedhet az egyetemi szarvasfarmra?
Sajtóhírek szerint több magas pozícióban lévő milliárdos vetett szemet a Kaposvári Egyetemhez tartozó erdészeti-mezőgazdasági létesítményekre. A Népszava Mészáros Lőrincet a bőszénfai szarvasfarm, míg Csányi Sándor OTP-vezért az iregszemcsei takarmányfejlesztési kutatóintézet kapcsán emlegeti.
A Kaposvári Egyetem több nagy presztízsű, ugyanakkor nagy anyagi hasznot adó szervezeti egységére is szemet vetettek magas pozícióban lévő, a Fidesz gazdasági holdudvarához tartozók a Népszava értesülései szerint.

A lap úgy tudja, a Kaposvári Egyetemhez tartozó bőszénfai vadgazdálkodási tájközpontra (szarvasfarm) Mészáros Lőrinc vetett szemet. A szarvasfarmon "vadásztatás mellett növénytermesztéssel, erdőgazdálkodással, tenyészállat-értékesítéssel és vadhús-feldolgozással foglalkoznak", és elég szép pénzeket hoz az intézmény.

Az egyetemhez tartozik az 1936 óta működő iregszemcsei takarmányfejlesztési kutatóintézet, a Népszava értesülései szerint a mezőgazdálkodás szempontjából kiemelt intézetért Csányi Sándor OTP-vezér, a Bonafarm csoport vezetője érdeklődik.

A lap megkereste Mészáros Lőrincet és Csányi Sándort az ügyben. Felcsútról eddig nem érkezett válasz, az OTP sajtóosztálya viszont azt közölte, Csányi Sándor iregszemcsei szerepvállalásáról a hír téves.

Az ugyancsak megkeresett Kaposvári Egyetem nevében Szávai Ferenc rektor válaszolt a Népszavának. Szávai nem tagadta az információkat, de úgy felelt, "a felvetett kérdésköröknek nincs aktualitása, amennyiben azok aktuálissá válnak, egyetemünk tájékoztatja a sajtó képviselőit”.

A lap úgy tudja, a két mezőgazdasági intézet esetleges kiszervezése mellett az egészségügyi centrum is kikerülhet a Kaposvári Egyetem égisze alól - mivel az egyetemen nincs egészségügyi oktatás -, és a Kaposi Mór Oktatókórház alá sorolhatják.

Az erről szóló értesüléseket sem cáfolta Szávai rektor, de itt is azt emlegette, hogy nincs még aktualitása a kérdésnek. A kiszervezés a Népszava szerint érzékenyen érheti az egyetemet, hiszen az egészségügyi centrum miatt évi 2,45 milliárd forintot kapnak az Országos Egészségügyi Pénztártól.

Látta 1578 ember.

Értékeld!

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Petra Marika üzente 6 éve

Ez nem FIDESZ oldal, legfeljebb KAMU OLDAL.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 1 hónapja itt:

rohaggy le orbán

Szólj hozzá te is!